FA- ÉS ÜVEGES MUNKÁK

Wood And Life Kft.

Vállalunk egyedi fa- és üveges munkákat

Cégünk vállalja egyedi üveges munkák és faipari asztalosmunkák tervezését és építését is.

Merülő dézsa

  • Wellness fürdődézsáink kiválóan alkalmasak egy-egy nyári meleg napon hűsítő pancsolásra, szaunázáshoz merülő medencének, télen pedig forró fürdőzésre. A dézsa vizének fűtéséről egy beépített fatüzelésű rozsdamentes-acél kályha gondoskodik, mely természetesen benne van a vételárban.

 A dézsafürdő “karbantartása” annyiban merül ki, hogy összesen 2, azaz kettő dologról kell gondoskodni: a dézsa ne száradjon ki, vagyis mindig legyen benne valamennyi víz; illetve legyen a vízben megfelelő mennyiségű só. A só több szempontból is hasznos. Amellett, hogy a sófürdőzés rendkívül jótékony hatással van a szervezetre, a só lassítja a vízben az algák és baktériumok szaporodását, továbbá megakadályozza, hogy télen megfagyjon a víz.

Fűthető fadézsa

Wellness fürdődézsáink kiválóan alkalmasak egy-egy nyári meleg napon hűsítő pancsolásra, szaunázáshoz merülő medencének,
télen pedig forró fürdőzésre. A dézsa vizének fűtéséről egy beépített fatüzelésű, rozsdamentes-acél kályha gondoskodik, mely természetesen benne van a vételárban.
A dézsafürdő “karbantartása” annyiban merül ki, hogy összesen 2, azaz kettő dologról kell gondoskodni: a dézsa ne száradjon ki, vagyis mindig legyen benne valamennyi víz, illetve legyen a vízben megfelelő mennyiségű só. A só több szempontból is hasznos. Amellett, hogy a sófürdőzés rendkívül jótékony hatással van a szervezetre, a só lassítja a vízben az algák és baktériumok
szaporodását, továbbá megakadályozza, hogy télen megfagyjon a víz.

Vödrös élményzuhany - dézsazuhany

Vegyen egy nagy levegőt és próbálja ki szaunázás után milyen élményt jelent, ha egyszerre kb. 10 liter hideg víz is zúdulhat a nyakába.

A fa dézsában gyűjtött hideg vizet egy lánc meghúzásával borítjuk a nyakunkba.
Egyedülálló, hűsítő élmény!

Teraszburkolás

A terasz burkolás tartósságát a terasz burkoló munka során alkalmazott technikák ismerete és annak hatékony használata alapozza meg.

 Az egyediség találkozik a tartóssággal. 
Szín, minta, illat, a szerkezet és kellemes közérzet – mindez érezhető, mikor járunk rajta: Minden tömörfából készült teraszpadlónknak meg van az a különleges egyedisége, amelyet csak a természet adhat meg.

Az a fa, amelyből teraszpadlóink készülnek, éveken át ellenáll az időjárás viszontagságainak. A minőség megítélésének elsőszámú, mértékadó szempontja a tartóssági mutató. A speciálisan a kültéri használatra ajánlott fafajták kivételes tartóssággal bírnak.

Előnyök: 

  • természetes, kezeletlen fa
  • tartós és újrahasznosítható
  • felmelegedése kismértékű 

Elegáns és formatartó. A hőkezelés hatására különböző reakciók indulnak el: megváltozik a sejtszerkezet és a hőkezelt fa messze kevésbé reagál a környezet páratartalmára, vagy szárazságára. 

A hőkezelt fa ezért minden időjárási helyzetben kiemelkedő stabilitással bír, jellemzően lecsökken a duzzadási és zsugorodási hajlama, illetve csekélyebb mértékben lesz hajlamos a repedésre.

Mindemellett a hőkezeléssel módosított fa messzemenőkig rezisztens a gombásodással szemben. A hőkezelés hatására megváltozik a fa kinézete is, a hőmérséklet intenzitásától függően homogén, sötét színárnyalatot vesz fel, de mindezt úgy, hogy közben nem veszíti el a jellegzetes karakterességét.

Előnyök:

  • vegyszermentes
  • rendkívül tartós és hosszú életű
  • európai fafajta

A környezetbarát burkolat. Az „UPM ProFi Deck“ teraszrendszerek stílusos, tartós és abszolút egyéni megoldásokat tesznek lehetővé a szabadtéri felhasználás terén. Legyen szó kerti vagy tetőteraszról, kerti útról, csónakkikötőről, vagy fastégről, minden igényhez megtalálja a megfelelő megoldást. Emellett további nagy előnyük a kivételes tartósság, illetve a minimális ápolási igény, gyakorlatilag az általános takarításon kívül semmilyen extra törődést nem igényel.

Lerakásához nincs szükség speciális szerszámokra. Mindegy, hogy klasszikus megjelenést, vagy komplex formavilágot szeretne, a rendszert úgy tervezték, hogy gyorsan és egyszerűen kialakíthassa a kívánt felületet. 

Előnyök:

  • szín-és formatartó
  • időjárásálló, kellemes felület
  • hosszú gyártói garancia

Pergola készítés

A pergola remek választás azoknak, akik sok időt tudnak tölteni  a teraszon, udvaron. A család és a barátok egyaránt élvezni fogják a forróság ellen nyújtott menedéket.

Egyedi üveges munkák

Szöveget kell írni.

Kérj tőlünk árajánlatot!

Adatkezelési tájékoztató

13 + 3 =