KÜLTÉRI SZAUNA

Wood And Life Kft.

Kültéri szauna

A kültéri szauna egy rendkívűl elegáns, a hagyományos, klasszikus értékeket képviselő építészeti és tervezői alkotás.

Cégünk vállalja a különböző stílusú, méretű és kialakítású kültéri szauna, wellness szaunaház tervezését, gyártását, illetve teljes körű kivitelezését.

 

Szaunaház

A kültéri szauna egy rendkívűl elegáns, a hagyományos, klasszikus értékeket képviselő építészeti és tervezői alkotás.

Cégünk vállalja a különböző stílusú, méretű és kialakítású kültéri szauna, wellness szaunaház tervezését, gyártását, illetve teljes körű kivitelezését.

Készszauna

Oldal feltöltés alatt!

Bővebb információért keressen elérhetőségeink egyikén.

Merülő dézsa

  • Wellness fürdődézsáink kiválóan alkalmasak egy-egy nyári meleg napon hűsítő pancsolásra, szaunázáshoz merülő medencének, télen pedig forró fürdőzésre. A dézsa vizének fűtéséről egy beépített fatüzelésű rozsdamentes-acél kályha gondoskodik, mely természetesen benne van a vételárban.

 A dézsafürdő "karbantartása" annyiban merül ki, hogy összesen 2, azaz kettő dologról kell gondoskodni: a dézsa ne száradjon ki, vagyis mindig legyen benne valamennyi víz; illetve legyen a vízben megfelelő mennyiségű só. A só több szempontból is hasznos. Amellett, hogy a sófürdőzés rendkívül jótékony hatással van a szervezetre, a só lassítja a vízben az algák és baktériumok szaporodását, továbbá megakadályozza, hogy télen megfagyjon a víz.

Fűthető fadézsa

Wellness fürdődézsáink kiválóan alkalmasak egy-egy nyári meleg napon hűsítő pancsolásra, szaunázáshoz merülő medencének,
télen pedig forró fürdőzésre. A dézsa vizének fűtéséről egy beépített fatüzelésű, rozsdamentes-acél kályha gondoskodik, mely természetesen benne van a vételárban.
A dézsafürdő "karbantartása" annyiban merül ki, hogy összesen 2, azaz kettő dologról kell gondoskodni: a dézsa ne száradjon ki, vagyis mindig legyen benne valamennyi víz, illetve legyen a vízben megfelelő mennyiségű só. A só több szempontból is hasznos. Amellett, hogy a sófürdőzés rendkívül jótékony hatással van a szervezetre, a só lassítja a vízben az algák és baktériumok
szaporodását, továbbá megakadályozza, hogy télen megfagyjon a víz.

Vödrös élményzuhany - dézsazuhany

Vegyen egy nagy levegőt és próbálja ki szaunázás után milyen élményt jelent, ha egyszerre kb. 10 liter hideg víz is zúdulhat a nyakába.

A fa dézsában gyűjtött hideg vizet egy lánc meghúzásával borítjuk a nyakunkba.
Egyedülálló, hűsítő élmény!

Szauna alaprajzok

Szaunakiegészítők széles választékával várjuk Wellness Szaküzletünkben

4034 Debrecen, Vámospércsi út 65.
+36 20 3187 555
+36 30 2468 320

A szaunázás jótékony hatása

$

a keringési rendszerre

Hazánkban sokáig nem javasolták a szaunázást szív- és érrendszeri betegségekben szenvedőknek. Ma már tudjuk, hogy a szaunázás egyfelől edzi a vérereket, másfelől a magasvérnyomás-betegségben szenvedőknél a kabinban való tartózkodás során átmeneti vérnyomáscsökkenés figyelhető meg. A szaunázás hosszútávon javítja a szívkoszorúerek keringését.

$

az immunrendszerre

A szaunázás során a rövid ideig tartó felmelegedés hatására olyan immunvédelmet segítő anyagok szabadulnak fel a szervezetben, melyek segítenek felvenni a harcot a fertőzésekkel szemben. A téli időszakban különösen érdemes heti rendszerességgel szaunázni, hogy megerősítetsük az immunrendszert a légúti fertőzésekkel szemben.

$

a bőrre és a hormonrendszerre

A szaunázás élénkítő hatással van a szervezetre, szépíti, tisztítja a bőrt, támogatja a sejtképződést. A szaunázás, illetve az azt követő hideg vizes zuhany javítja a bőr vérellátottságát, fokozza annak rugalmasságát, a vegetatív idegrendszerben és a hormonális szervekben – agyalapi mirigyben, mellékvesekéregben – pedig egyfajta pozitív stresszt vált ki. Mindez nemcsak felfrissülést hoz, de hosszútávon edzi, segíti a hormonrendszer működését.

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Adatkezelési tájékoztató:

15 + 15 =