SÓTERÁPIA

Wood And Life Kft.

A sóterápiáról

Egyre több embert érintenek különféle tüdőproblémák az asztmán át a tüdőtágulatig. Az alternatív gyógymódok egyikeként sokan bíznak a só gyógyító hatásában, amely egy természetes fertőtlenítő anyag, elpusztít minden vírust, szinte minden gombát és baktériumot. A sóterápia ajánlott azon emberek számára is, akik fokozott elektrosztatikus szmogban élnek, ugyanis a sókristály szerkezeténél fogva képes csökkenteni az elektromágneses sugárzás intenzitását, és csökkenti a szervezetet érő káros terhelést.

Sókabin, sószoba

A sókabin 2-10 fő befogadására alkalmas intenzív légzésterápiás helyiség, mely mind a légzőszervi panaszokban szenvedő, mind pedig az egészséges emberek számára kedvező élettani hatású. Egy sókabin, méretétől függően, több száz, több ezer Kg természetes sótömböt tartalmaz. A sókabin mikroklímája telített sóoldat párologtatásával és a beépített ventilációs rendszerrel szabályozható. Száraz légkör esetén kizárhatjuk az asztmásoknál előforduló, vízbázisú inhaláció okozta nyálkahártya-irritációt. A sótömbök nagy mennyisége alakítja ki a helyiség kedvező mikroklímáját. A só- kristályok legfontosabb hatóanyaga a nátrium-klorid, melynek száraz aeroszolja a sótömbökből folyamatosan szabadul fel, kialakítva így egy száraz, sós légteret. Ebben a mikroklímában az allergének és baktériumok száma alacsony szintre csökken. A felépítmény természetes anyagokból készül, az Ön egyéni elképzelése és igénye szerint. Sókamráinkhoz extra tartozékként fény- és hangterápia is rendelhető. A só-kamra elhelyezhető lakásban, szabadidő- és wellness központokban, munkahelyeken, iskolákban, óvodákban,közösségi helyeken.

A technológia mellett a jó minőség garanciája, hogy szauna kabinjaink a Harvia és Sentiotec cég alapanyagainak, kályháinak, tartozékainak felhasználásával kerülnek megépítésre.

Sófalas infraszauna

A sófalas infrakabin fala hátul megvilágított himalájai sótéglával dekorált kabin.
A sófalas infraszauna sós levegőjének naponta történő belégzése megelőző hatással van a légúti megbetegedésekben.
Ne használja a sókezelést tuberkulózis, súlyos szívelégtelenség, fertőző betegségek, lázas állapot, heveny gyulladásos megbetegedések esetén!
Sófalas szauna építés esetén keressen bennünket és Ön is kihasználhatja a só előnyeit a szauna összes előnyével együtt!

A technológia mellett a jó minőség garanciája, hogy Szauna kabinjaink a Harvia és Sentiotec cég alapanyagainak, kályháinak, tartozékainak felhasználásával kerülnek megépítésre.

Himalájai sótermékek széles választékával várjuk Wellness Szaküzletünkben

4034 Debrecen, Vámospércsi út 65.
+36 20 3187 555
+36 30 2468 320

Kérjen tőlünk árajánlatot!

Adatkezelési tájékoztató:

8 + 7 =